UA-220430263-1 G-ELQ2EQZYQT
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Afspraak maken


Let op! Less stopt per 1 juni met de behandelingen in Breukelen. Voor vragen neem gerust contact op!

Home

Behandelingen en prijzen

Meditatie items

Contact met Less

Mijn blog

Veel gestelde vragen

Algemene voorwaarden

Hieronder een aantal vragen die ik regelmatig beantwoord 


Met welke klachten kun je terecht?

- Geestelijke klachten als angst, onzekerheid, prikkelbaar, stemmingswisselingen, ontevredenheid, geen zelfliefde, moeite met communiceren, geen creativiteit, een negatieve mindset en niet bewust kunnen zijn. Kortom niet lekker in je vel.

- Lichamelijke klachten zoals altijd koude voeten of handen, vermoeide benen, onderbuikpijn, onrustige darmen, last van je maag (soort knoop in je maag gevoel), een bepaalde druk rondom je borstgebied, rug of nekklachten waar specialisten niks mee kunnen en hoofdpijn. Deze klachten kunnen ontstaan vanuit een blokkade in de chakra’s en deze kan ik opsporen. Als de blokkade verwijderd kan worden dan kan de energie weer doorstromen waardoor de klachten meestal ook verdwijnen.

Let wel op

Ik ben uiteraard geen arts dus als je ernstige klachten ervaart raadpleeg dan eerst de huisarts!


Wat doet magnetiseren met je?

- magnetiseren brengt je energie systeem in balans waardoor lichaam en geest weer worden verbonden en kunnen samen werken. Je zult je meer bewust worden van jezelf en hoe je in het leven staat.


Welke producten gebruik je?

- ik gebruik geen producten behalve lavendelolie waar ik mijn eigen handen mee insmeer. Dit om de energie beter te geleiden.


Hoe ziet een behandeling eruit?

- Ik heb een rustgevend muziekje opstaan, de kaarsjes branden en je ruikt de heerlijke geur van wierook. Ik start de sessie altijd bij je voeten. Ik houd je enkels dan vast en visualiseer je energie naar je voeten. Op die manier kan ik je goed gronden/aarden. Dan ga ik met je benen verder maar met mijn handen boven je lichaam. Ik verwijder negatieve energie en ververs dit met positieve energie. Ik ga vervolgens op die manier alle chakra’s af van beneden naar boven. Ondertussen voel of zie ik een beetje jouw levenslijn en wat je bijvoorbeeld hebt meegemaakt. Ik stel vragen en zorg dat je lekker op je gemak bent. Als laatste mag je gaan zitten met je benen aan een zijde van de bank zodat ik goed bij je rug en je kruin kan. De sessie is dan klaar. Ik schenk altijd een glas water voor je in die je op mag drinken want je moet goed drinken na een sessie! Dit is om de energie goed door te laten stromen. Jij vertrekt en ik maak je verslag af. Hierin noteer ik alles wat ik gevoeld of gezien heb en verstuur deze via de mail naar je. Handig om terug te zien, ook voor mij voor als er een vervolg behandeling ingepland wordt. Na elke sessie krijg je een verslag!


Wat is het eindresultaat?

- je zult je vrijer voelen, alsof je lichter bent. Als we blokkades hebben verwijderd dan zullen hier de lichamelijke klachten ook van verdwijnen. Het werkt op heel veel dingen door. Je nachtrust, eetlust, energie, mindset enz enz


Hoeveel sessies zijn er nodig?

- na de eerste behandeling zullen we overleggen of en wanneer je het beste voor een vervolgbehandeling kunt komen. Dit is per persoon verschillend maar meestal zie je het beste resultaat na een sessie of drie. Ik zal je hierin adviseren.