Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Klik hier om online je eigen afspraak te maken

Home

Behandelingen en prijzen

Gift voucher bestellen

Ondersteuning bij afscheid

Contact met Less

Mijn blog

Veel gestelde vragen

Webshop

Gift voucher

Je kunt in de praktijk een Giftcard kopen. Wil je dit liever online doen vul dan onderstaand formulier in en laten we samen de gelukkige verrassen!

Geef een voucher cadeau met een bedrag naar keuze! Super leuk om een bijdrage te geven of misschien wel het hele bedrag voor een behandeling. 


Vul onderstaand formulier in en ik probeer zo snel mogelijk te reageren. 


Je ontvangt via de mail een betaalverzoek. Als de betaling is bevestigd dan ontvangt de ontvanger van mij de mail met jouw persoonlijke boodschap, een begeleidende tekst van mij erbij en uiteraard de voucher! Hij of zij kan deze vervolgens verzilveren in de praktijk. De voucher hoeft niet te worden uitgeprint.


Wie gun jij wat meer balans en rust?

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank! Je bericht is verzonden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een mail met de vervolgstappen. Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op! Liefs Lesley
0